24 aprilie 2018, Palatul Bragadiru, Bucuresti
Register
  • INSPIRATIE
    Povesti de succes, idei proaspete si vorbitori cu experienta vin pe scena Digital Divas
  • SOCIALIZARE
    O ocazie unica de a intalni nume importante din beauty si fashion intr-un cadru relaxant
  • GALA
    Momentul culminant al zilei care aduce recunoastere celor mai bune proiecte si autorilor lor
Inregistrare

Pentru participarea la eveniment va rugam sa completati formularele disponibile mai jos! Pentru orice informatie referitoare la eveniment si inregistrare, va rugam sa ne contactati la adresa office@evensys.ro.

COMPANIE

Daca nu ai un blog, dar doresti sa iei parte la eveniment, te poti inscrie pentru acces full-day. Taxa de participare este de 250 RON + TVA.

Inregistreaza-te aici

Ambasadori

Fii ambasador Digital Divas! Completeaza formularul de intregistrare in care sa ne spui mai multe despre blog-ul tau si participa gratuit la eveniment. Locuri limitate!

Inregistreaza-te aici

Acreditati

Daca ai un blog de fashion & beauty si doresti sa iei parte la eveniment, te rugam sa soliciti o invitatie gratuita completand formularul de inregistrare.

Inregistreaza-te aici

Gala Awards

Solicita o invitatie gratuita la Gala Digital Divas Awards care iti ofera acces la eveniment incepand cu ora 19:00. Invitatiile sunt oferite de catre organizator in functie de disponibilitate.

Inregistreaza-te aici
Acest site utilizeaz─â fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie